Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické kuchynské mlynčeky
- Ľahký,
- fajn.
- Rýchli pritom tichý, jednoduchý ľahko ovládateľný robustný ľahko umývateľný dobrý služobník.
Perfektný pomocník silný a prakticky. Nemám pocit že sa rozpadne má veľa kovových častí čo je výhodou. Bez veľkej námahy super pomocník v kuchyni. Som spokojná.
- Výkonný mlynček
Mlynček som objednal kvôli lisu na parad. pretlak, ktorý začali nedávno k nemu vyrábať. Ale po nasadení je vôla asi 5 mm závitnica mlynčeka sa volne pohybuje. Ozubenie je zasunuté na náhon iba čiastočne. Iné nástavce /struhadlá, mlynček na mak atď/ sedia pevne. Tu ako keby chýbala podložka na vymedzenie pohybu, ktorú ani na výkrese nemajú ani nedodávajú. Už to nie je poctivý Zelmer, ale Čína. Mlynček už nemá reverzný chod ani kontajner na šajby, ani šnúra sa nedá schovať do vnútra ako na Zelmeri spred 8 rokov. Škoda boli to dobré mašinky.
Celé zle!
- Крепкий материал
- Дополнительные детали
- Многофункционал
- Громкий
- Греется
- Неудобно начинять колбасы
Tento mlyncek pouziva snad cela nasa rodina, vsetci ho mame a sme s nim max spokojny.
My sme si terz zobrali model s vyssou nadstavbou na odstavenie ovocia, pamatam si kedysi klasicke mlynceky ze to mali tak som zvedavy ako to bude fungovat v tomto el. modely .
- Parádne zomelie tak, na akú jemnosť potrebujem. Mám okamžite čerstvú, voňavú a chutnú múku. A hlavne zdravú, z celého zrna.
- výkon + odšťavovač
- hlučnosť
Dávať pozor na kompletnosť príslušenstva - mám zlú skúsenosť.
odstavilo paradajky kvalitne a rychlo
Výborne
uplna katastrofa, toto som necakal, vyrobok vraciam
- spokojnost hovori za všetko
- tovar bol odskušany v plnej zataži,funguje ako ma..
- žiadna..
Eta ma dobre vyrobky...kvalita ktora hovori sama za seba..
- pomerne tichá prevádzka,
- skladný,
- výborné mletie mäsa,
- strúhanie dobré
- Super
- Nenasla som
Raz som vyskusala melie pekne rychlo a nie je hlucny. Absolutne spokojna. Dlho som vahala ale vyberala som dobre.
Pomalý a hlučný
- za krátky čas si pomeliete kvalitne mäso,alebo zeleninu a mlynček opláchnete a je to čisté
- rýchlosť mletia
Zobrazujem 161 - 180 zo 383 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...20 Ďalšie »