Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické kuchynské mlynčeky
je super, melie veľmi rýchlo
Ešte som ho nevyskúšal
- mlynček som si objednala na základe dobrých skúseností a odprúčaní mojej dcéry aj sestry, ktoré ho majú pod značkou Zelmer už 10 rokov a sú s ním veľmi spokojné. Je spoľahlivý, výkonný pri mletí mäsa, ale najviac ho využívame pri strúhaní zeleniny a ovocia.
Reakcia obchodu ELMAXSHOP.SK
Ďakujeme za Vaše hodnotenie nášho produktu.Nezabudnite si krájač u nás registrovať, budete mať predĺženú záruku na 3 roky.Zadarmo na zaruka.elmax.sk
Dúfame, že nám zachováte priazeň.
S prianím pekného dňa
Tím ELMAXSHOP.SK
spokojný doporučujem
- Vyskúšaný zatiaľ iba raz, ale fungoval perfektne.
- je celkom hlučný :)
Keďže mám mlynček iba krátko, môžem hodnotiť iba prvý dojem: zatiaľ som spokojná - čo sa týka montáže, funkčnosti a čistenia, všetko je jednoduché - dobre sa s ním manipuluje.
- Veľmi tichý a spoľahlivý spotrebič za nízku cenu.
Raz vyskusany mlyncek, splnil funkciu - pomliet maso. V baleni su 3 nadstavce na mletie masa - na jemno, stredne a hrubo. Daju sa extra dokupit struhadlove nadstavce napr. na struhanku, to mam zatial len v plane :)
- manipulacia velmi vyborna
- vypínač nevhodne umiestnený, pri tlaku naň sa mlynček posúva
- Kvalita/Univerzálnosť/Cena
- mlynček super,strúžiky nevyskúšané.
- plnič na údeniny,nič moc.
- Krásny dizajn, výkon, spokojnosť, radosť pracovať z takým mlyncekom
Dobrý pomocník do kuchyne som spokojná.
- zatial som sproduktom spokojny. splnil moje ocakavania.
- zatial nemam negatyvnu skusenost s produktom
- velmi prazniva cena.
- nevyhody produktu som nezistil
+ davam produktu za cenu
- ziadne negativne skusenosti s produktom nemam
- velmi priazniva cena
- zatial nic
cena
Mlyncek bol darcek. A obdarovany si ho chvalia. Ze je super. Velka vyhoda ze ma vela funkcii. Od mletia masa, zeleniny, struhanie,.. Takze super :)
- Veľmi hučí .
Ešte som produkt nevyskúšala
- spolahlivy
- Mne to stačí
- Žiadna
Zobrazujem 241 - 260 zo 383 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...20 Ďalšie »