Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické kuchynské mlynčeky
- Zatiaľ najlepší mlynček aký som kedy mala. Pomlela som s ním 60kg mäsa bez najmenšieho problému.
- Na doma super
- Zmesti sa do skrine
- Rýchlo sa sklada
- Raz dva sa umyje
- Celkom som spokojná s mlyncekom. Je silný a rýchly na domáce použivanie.
- Ma dostatočné množstvo nastavcov
Vyberala som mlynček na odporucanie rodiny. Je rýchly, zmestí sa na poličku. Rychlo sa poskladá a umyje.
Obsahuje nastavce.
Som spokojná.
- Rýchlosť mletia mäsa
Pevný, stabilný, široké použitie, 2 rýchlosti dopredu, 1 spiatočka, komplet kovové prevedenie, veľká rýchlosť mletia masa vďaka silnému motoru, jednoduchá výmena nadstavcov, ľahké rozobratie na umytie a čistenie, poradí si aj zo šľachovitým mäsom, skúšal som aj nadstavec na zeleninu a strúhanie tvrdých rožkov a chleba na strúhanku a žiaden problém, mali sme požičaný 1500w a preto som chcel silnejší, tento má 2200w a je to sila, väčší a výkonnejší model, som spokojný
Dostupnosť náhradných dielov.
- Potrebovala som hlavne mlynec na mäso keďže ma ten starý zradil. To, že má vyrobok nadstavce aj na strúhanie je pre mňa skvelý bonus .
- Postrúhal aj tvrdší koreň chrenu.
- Nadstavce sa ľahko nasádzajú
- Nože na mlynci vyzerajú kvalitne tak verím že mi vydržia viac ako u predošlého mlynca zn.Tefal
- Jednoduchá údržba
Reakcia značky BOSCH
Dobrý den, Janka,
velmi si vážíme vaší pozitivní recenze a děkujeme za ni! Spokojenost zákazníků je pro nás velkou motivací a odměnou. Věříme, že náš spotřebič bude nadále splňovat vaše očekávání a dlouho spolehlivě sloužit.
Přeji hezký den
Hanka
Tým Bosch domácí spotřebiče
- sila motora je výborná
- relatívne tichá
- Na pasírovanie paradajok je slabá.
Produkt je velmi praktický pre bežné použitie.Melie skvele. Odporúčam.
- Dobrý produkt za nízku cenu
- Hliníkové časti
- Zatiaľ som ho ešte stále nedostal
- Uvidime.
- Kovové prevody, samobrúsiaci a má aj reverz
- Super
Tento stroj je velmi doobry. Melie rychlo a ma fakt vykon. Doporucujem aj na domacke vyrobky, nielen pre profesionalov.
vyskusany, funguje vyborne
- Kvalita vypracovania
- Množstvo príslušenstva, dokonca aj náhradné ozubené koliesko, s čím som sa zatiaľ nikde nestretla
- Rýchlosť mletia
- Jednoduché skladanie
- Dizajn a skladnosť
Kúpila som si tento produkt kvoli mlynčeku na paradajky, vkuse sa to zasekava, vobec to neide idem ho vrátiť.
Model, ktorý bol predtym bol uplne super, no po rokoch uz dosluzil,tak som si myslela,ze nový model bude este lepši, no je to jedna katastrofa.
- Silny motor
- Rozmetavac zeleniny po kuchyni
- Rozpadava sa za prevadzky
- Plasty sa farbia AJ od mrkvi
- Nepouzitelny
Nepouzitelny srot, extremne nekvalitny vyrobok s dorazom na setrenie materialu. Pouzite materialy plasty sa farbia, tlacitka drzia silou vole...
Prilis rychlo sa toci vdaka comu zelenina nestiha vypadavat a je rozmetavana po kuchyni
Ak si tuzite upratovat celu kuchynu vrele odporucam
- velmi malé nadstavce na struhanie
Ešte ho máme krátko,zatial sme strúhali len
ovocie, rýchlo sa zahrial
Melie rýchlo a kvalitne, výrobok má veľa súčastí z plastov, tak dúfam, že sa nezlomí či neprasknú.
Zobrazujem 1 - 20 zo 382 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...20 Ďalšie »